Kui räägitakse pohmakast, siis mõeldakse üldiselt alkoholi. Kas sa teadsid, et suhkrupohmakas on ka täiesti reaalne asi? Mis sa arvad, kui jätaks selle aasta jaanipühadel mõlemad pohmakad seljataha?
🔥 Kui JAH, siis tule löö kaasa selle suve suurimas väljakutses “Suhkruvabad jaanid”, kus õpid, kuidas pidada ühed suurepärased suhkruvabad jaanid.
Miks püüelda suhkruvabaduse poole?
Tervise kõige suurem vaenlane on suhkur, mis tekitab samasugust või isegi hullemat sõltuvust kui kokaiin. Liigne suhkru tarbimine teeb meid paksuks ja haigeks.
Suhkur on väga paljudes toitudes, mida poest ostad (rohkemates, kui arvata oskad). Toidutööstus lisab suhkrut toidu sisse, sest see paneb sind rohkem sööma. Neile on see muidugi kasulik, sest suurendab kasumit, kuid see tuleb sinu tervise arvelt.
Väljakutsest lähemalt
👉 Tegevus toimub 21.06.-24.06.2023 privaatses Facebooki grupis, kus saad tuge ja kõik vajaliku info ning retseptid, et pidada ühed suurepärased suhkruvabad jaanid.
Väljakutse jaguneb kaheks. 21.-22. juuni on ettevalmistav osa ning 23.-24. juuni naudime suhkruvabasid pühi 😊.
👉 Väljakutses sisalduvad materjalid:
-
Kristi Kalda suhkruvaba šašlõki töötoa salvestus
-
Ermil Migguri veebiseminari “Miks me armastame suhkrut?” salvestus
-
Suhkruvaba mustikatega toortordi retsept
-
PDF fail "Suhkru erinevad nimed" (failis on üle 60 erineva nime)
👉 Väljakutse videod on järelvaadatavad Facebooki grupis juuni lõpuni.
🎁 Väljakutses aktiivselt osalejate vahel loositakse kingitusi. Toetavad deliscatering.ee ja toiduvabadus.ee.
REGISTREERUMINE
👉 Väljakutse on TASUTA, kuid vajalik on registreerumine allpool oleva vormi kaudu. Pärast registreerumist avaneb Facebooki grupp.
Väljakutset juhendab Ermil Miggur
Ermil on coach, koolitaja ja superviisor, kes on ühe oma tegevussuunana pühendunud terviseprogrammile WILDFIT, mis seob omavahel coaching’u, psühholoogia ja toitumisteaduse. See programm õpetab, kuidas muuta püsivalt seda, kuidas sa toidust ja söömisest mõtled.
WILDFITi põhimõtete praktiseerimine aitas Ermilil üle saada suhkrusõltuvusest ning jõuda toiduvabaduseni ehk siis punkti, kus inimene kontrollib toitu, mida sööb, mitte vastupidi. Viimase kolme aasta jooksul on ta seda sama õpetanud erinevas vormis rohkem kui 4000 inimesele.
Ermil on ka raamatu "Ainus kokaraamat, mida vajad tervislikuks toitumiseks" kaasautor.