SUHKUR

Mõju meie kehale ja alternatiivid toiduvalmistamisel

TASUTA VEEBISEMINAR

14.04.2021 kell 19.00

REGISTREERUMINE ON LÕPPENUD

🥳 Hea meel on välja kuulutada TASUTA veebiseminaride sarja #TOIDUVABADUS teine seminar ning seekord on teemaks suhkur, millest vast paljud tahaksid loobuda.

👉 Osale sellel TASUTA veebiseminaril ja saad teada:


✅ miks me üldse suhkrut tarbime

✅ mida suhkur meie kehaga teeb
✅ millised on tervislikud alternatiivid suhkrule

✅ kuidas suhkru alternatiive toiduvalmistamisel kasutada


Veebiseminar kestab umbes 1 h.

 

⭐️ Veebiseminaril esineb Kristi Kalda.

Kristi on Delis Cateringi asutaja ja peakokk, kes on aastaid kasutanud on oma imemaitsvates ja palju kiidetud küpsetistes ühe komponendina suhkrut, kuidas siis teisiti. Kuid pärast WILDFITi programmi läbimist hakkas ta ise tervislikumalt toituma ning soovis ka oma klientidele pakkuda tervislikumat menüüd. See eeldas laialdast eksperimenteerimist kõikvõimalike magustajatega, sest näiteks tort peab ju magus olema.

Tänaseks on Delis Cateringi menüüs juba hulgaliselt tervislikke torte, kooke, pirukaid ja maiustusi. Täpsemat menüüd näed SIIN.

⭐️ Veebiseminari modereerib Ermil Miggur.

Ermil on coach, koolitaja ja superviisor, kes on ühe oma tegevussuunana pühendunud terviseprogrammile WILDFIT 90, mis seob omavahel coachingu, psühholoogia ja toitumisteaduse. See programm õpetab Sulle, kuidas muuta püsivalt seda, kuidas mõtled toidust ja sellest, mida sööd.

✍️ Registreeru all oleva vormi kaudu ning saad hiljemalt 14. aprilli lõunal ZOOM lingi veebiseminaril osalemiseks. 

PS! Kui Sa mingil põhjusel ei saa otse olla veebiseminaril kohal, siis pole hullu, ka salvestust on võimalik vaadata.