TERAVILI

Mõju meie kehale ja alternatiivid toiduvalmistamisel

TASUTA VEEBISEMINAR

20.05.2021 kell 19.00

🥳 Hea meel on välja kuulutada TASUTA veebiseminaride sarja #TOIDUVABADUS neljas seminar ning seekord on teemaks teravili, mis tekitab paljudele inimestele probleeme gluteeni jms tõttu.

👉 Osale sellel TASUTA veebiseminaril ja saad teada:

✅ miks me üldse teravilja tarbime
✅ mida teravili meie kehaga teeb
✅ mis vahe on gluteenivabal ja teraviljavabal toidul
✅ millised on tervislikud alternatiivid teraviljale
✅ kuidas teravilja alternatiive toiduvalmistamisel kasutada


Veebiseminar kestab umbes 1 h.

 

⭐️ Veebiseminaril esineb Kristi Kalda.

Kristi on Delis Cateringi asutaja, kes on aastaid kasutanud oma imemaitsvates ja palju kiidetud küpsetistes ühe komponendina teravilja, kuidas siis teisiti. Kuid pärast WILDFITi programmi läbimist hakkas ta ise tervislikumalt toituma ning soovis ka oma klientidele pakkuda tervislikumat menüüd. See eeldas laialdast eksperimenteerimist kõikvõimalike alternatiivsete jahudega, mis ei sisalda teravilja. ​​

Tänaseks on Delis Cateringi menüüs juba hulgaliselt tervislikke torte, kooke, pirukaid ja maiustusi. Täpsemat menüüd näed SIIN.

Kristi Kalda tegemiste, retseptide tervislike nõuannetga saad olla kursis tema Facebooki lehe kaudu SIIN või Instagrami lehe kaudu SIIN.

⭐️ Veebiseminari modereerib Ermil Miggur.

Ermil on coach, koolitaja ja superviisor, kes on ühe oma tegevussuunana pühendunud terviseprogrammile WILDFIT 90, mis seob omavahel coachingu, psühholoogia ja toitumisteaduse. See programm õpetab Sulle, kuidas muuta püsivalt seda, kuidas mõtled toidust ja sellest, mida sööd.

✍️ Registreeru all oleva vormi kaudu ning saad hiljemalt 20. mai lõunal ZOOM lingi veebiseminaril osalemiseks. 

PS! Kui Sa mingil põhjusel ei saa otse olla veebiseminaril kohal, siis pole hullu, ka salvestust on võimalik vaadata.